00:00:00

 Грузчики, грузоперевозки Secretele Sănătății și Frumuseții 20 € В месяц1 20 € Pe luna2 20 € В месяц2

Para De Dus Cu Turmalina Ionizooare

Cap de duș cu turmalină
îndepărtează clorul, metalele grele, bacteriile, sărurile de duritate din apă. Oferă apei pH-ul ideal și o satură cu ioni negativi.
Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, aproape 80% din toate bolile sunt cauzate de apă de calitate slabă. Instalația sanitară de calitate scăzută este motivul pentru speranța de viață scăzută a oamenilor.
Vechile tehnologii de purificare a apei conduc la formarea compușilor dăunători sănătății în apă - cloroform, dioxină.
Mai mult, nu garantează că virusurile vor fi distruse. Starea sistemelor urbane de alimentare cu apă reprezintă o amenințare pentru sănătatea locuitorilor! Conductele de apă funcționează de 30-50 de ani și chiar și apa de înaltă calitate, care trece prin aceste conducte, devine tehnică. Căderea părului, boli de piele - cel mai puțin care ne amenință.
Turmalina a venit în ajutorul oamenilor. Acest mineral va ajuta omenirea să rezolve multe probleme. Dușul cu turmalină spa este fabricat din plastic rezistent la căldură, care poate fi comutat în mai multe poziții, ceea ce vă permite să schimbați numărul de găuri și presiunea apei.
Tubul conține turmalină neagră cu infraroșu mediu și turmalină roz și germaniu cu infraroșu ridicat. Turmalina roz este rară în natură și este extrem de valoroasă. Turmalina ucide virușii și bacteriile din apă.
Germaniul, care face parte și din granule, neutralizează clorul și metalele grele care dăunează corpului uman. După o astfel de filtrare, apă pură, vie curge din duș.
În plus, turmalina emite ioni negativi care au un efect benefic asupra stării pielii. Atunci când se utilizează o astfel de apă, circulația sângelui se îmbunătățește, datorită căreia sângele din sânge crește semnificativ
cantitatea de oxigen, crește imunitatea, normalizează procesele metabolice, îmbunătățește starea pielii, oprește căderea părului, nu mai apare mătreața, îmbunătățește memoria, activează activitatea tuturor organelor și sistemelor, ameliorează oboseala, îmbunătățește starea generală și calitatea vieții.
Recomandări: de mai multe ori pe parcursul lunii, capul de duș trebuie demontat, conținutul dușului trebuie clătit sub apă curentă și așezat câteva ore la soare. Temperatura apei nu trebuie să depășească 40-45 de grade pentru a evita ruperea. În apă, de la duș, puteți înota, vă puteți spăla fața, vă puteți spăla părul, apă flori.
Indicații pentru utilizarea capetelor de duș:
Ameliorarea tensiunii nervoase, stresului, oboselii, relaxării, ameliorării somnului, reducerii durerilor musculare, reducerii umflăturii picioarelor și a durerilor picioarelor asociate cu modificările meteorologice, îmbunătățirea circulației sângelui prin vasele de sânge.
Dușul cu turmalină facilitează restructurarea adaptivă a corpului în timpul călătoriilor și al zborurilor pentru turiști și persoane asociate călătoriilor de afaceri.
Capul de duș turmalină este un produs al zilei de sănătate și prevenire.
Cum se utilizează capul de duș:
Montați duza pe furtunul de duș și porniți apă caldă, dușul începe să funcționeze imediat. Nu este nevoie să expuneți dușul la soare - dușul este încărcat de căldura apei! Dacă duza se murdărește, capul este demontat, spălat și uscat la soare sau într-o baterie, apoi reasamblat și gata pentru utilizare din nou.
Precauții:
Dușurile cu turmalină nu sunt utilizate la temperaturi ridicate ale corpului, tendințe de sângerare, precum și în zonele în care există deteriorări ale pielii.
Nu faceți duș în timpul sau după accidentele vasculare cerebrale hemoragice.
Un duș cu turmalină trebuie utilizat cu precauție de către pacienții cu stimulatoare cardiace.
Cu o tendință individuală a organismului la alergii, produsele trebuie utilizate cu precauție.
Femeile gravide și femeile care alăptează ar trebui să se abțină de la utilizarea dușului cu turmalină.


Цена: 1250 LeiEUR

Недостаточно денег? купите этот товар или услугу в кредит. Кредит от компании...


№ объявления: 13779
Дата подачи: 10 июля 2021
Показов: 69
Город: Кишинёв
Автор: Blotchi Dumitru
Сообщите автору, о том что Вы нашли это объявление на сайте www.public.md Спасибо
Будьте внимательны, не совершайте сомнительных сделок,
объявления могут размещать мошенники, убедитесь в добросовестности автора.
Если Вы увидели такое объявление, сообщите администрации сайта
Поделитесь с друзьями в своей соц. сети
Ссылка на это объявление:
http://www.public.md/board/read13779.html
Копируйте ссылку и размещайте в ваших группах на Одноклассниках и Facebook
Новые объявления Ещё объявления
Добавить объявление
Комментарии (0)

Нет комментариев. Ваш будет первым!

Adventist.md

Хостинг, Поддержка и продвижение сайтов в Молдове